Våre tjenester

Hos Tombre Bygg er vår målsetning klar: vi streber etter å levere de aller beste tjenestene til våre kunder, samtidig som vi opprettholder en konkurransedyktig prisstruktur.
Vi forstår at hver kunde er unik, og vi verdsetter deres tilbakemeldinger og behov. Derfor er vi alltid klare til å lytte til våre kunders ønsker og tilpasse våre tjenester for å sikre deres fulle tilfredshet.

Snekkerarbeid

Våre tjenester spenner fra tilpasning og innredning til konstruksjon av tak, gulv, trapper, utendørsstrukturer og mye mer.

Uansett hva ditt snekkerprosjekt innebærer, har vi kompetansen og ferdighetene som kreves for å levere kvalitetsresultater.

Taktekking og blikkarbeid

Vår erfaring i dette feltet strekker seg over mange år, og vi er dedikerte til å levere førsteklasses løsninger når det gjelder takkonstruksjon og taktekking.

Vi er i stand til å håndtere alt fra tradisjonelle taktekkingsteknikker til skreddersydde blikkløsninger, og vi er stolte av å være ditt valg for kvalitet og pålitelighet innen dette spesialiserte området slik at taket ditt holder tett.

Vedlikeholdsarbeid

Vi går utover bare å levere bygge- og konstruksjonstjenester. Vedlikeholdstjenester er viktige som ivaretar og beskytter din eiendom.

Vi tar oss av alt fra rutinemessig inspeksjon og reparasjon til forebyggende vedlikehold for å sikre at din eiendom forblir i topp stand. Med oss kan du være trygg på at din eiendom er i gode hender.